spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăProgram TVJoi 05 octombrie

Joi 05 octombrie

Film now 20:00

Ura pe care o simţi 2018

Cu K.J. Apa, Amandla Stenberg, Regina Hall, Anthony Mackie, Sabrina Carpenter. Starr este martoră la împușcarea mortală a lui Khalil, bunul ei prieten din copilărie. Cel care a apăsat pe trăgaci nu este membrul vreunei bande, ci ofițer de poliție. Aflată sub presiunea întregii comunități, tânăra Starr trebuie să se ridice acum și să spună ceea ce trebuie spus.

Diva 23:00

Hook 1991

Cu Dustin Hoffman, Robin Williams.

Peter Pan a crescut devenind, la maturitate, un prosper avocat. El isi neglijeaza familia si nu-si intelege copiii, pana in ziua cand ei sunt rapiti de capitanul Hook (Carlig). In lupta inevitabila cu el, Peter e secondat de o armata de spiridusi.

Pro Cinema 23:00

Mărul discordiei 2008

Cu Patrick Wilson, Samuel L. Jackson.

Lakeview Terrace este o dramă plină de suspans a cărui acțiune îi are în centru pe tinerii proaspăt căsătoriti Chris și Lisa Mattson, fericiți că au reușit să se mute în California, în ceea ce pare a fi casa visurilor lor.La scurtă vreme, însă, ei fac cunoștință cu vecinul lor de vizavi, Abel Turner, un polițist foarte dur și riguros, care s-a transformat într-un fel de câine de pază al întregului cartier și care se arată extrem de revoltat de relația amoroasă interrasială dintre soții Mattson.

Warner tv 20:30

Pe muchie de cuţit 1990

Cu Gene Hackman, Anne Archer. Filmul, in regia lui Peter Hyams, realizat dupa un film clasic, alb-negru, ce poarta acelasi titlu, spune povestea unui remarcabil avocat.

 

Implicat intr-un proces important, avocatul Robert Caulfield (Gene Hackman) trebuie sa aduca in San Francisco, un martor cheie, Carol, pentru a depune marturie.Carol (Anne Archer) se afla in baia din camera de hotel a prietenului sau de ocazie, cand acesta este ucis de mafioti, pentru furtul unei sume importante de bani.Stiind ca este singurul martor si temandu-se pentru viata sa, Carol fuge si se ascunde intr-o cabana de munte izolata, in Canada. Este urmarita de Caulfield, care incearca sa o convinga ca fara marturia sa mafiotii vor ramane nepedepsiti si ca viata ii este in mare pericol. Din nefericire, baietii rai i-au luat si ei urma.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
13.9 ° C
17.6 °
13.9 °
46 %
2.3kmh
5 %
sâm
13 °
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...