spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăProgram TVDuminică 08 octombrie

Duminică 08 octombrie

Pro Cinema 20:30

Hoţul de cuvinte 2012

Cu Olivia Wilde, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dennis Quaid. Primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) stârnește o furtună de admirație așa cum se întâmplă o dată într-o generație; lumea literară, dar și imaginația publicului sunt luate cu asalt de acest debut: prietenii o recomandă fără să ezite, criticii literari sunt entuziasmați; peste tot se vorbește despre această carte, iar Rory devine un star al literaturii. Charismatic, talentat, inteligent, tânărul scriitor pare să le aibă pe toate: o viață frumoasă, o soție care îl adoră, o lume întreagă așernută la picioarele sale. Și totul datorită cuvintelor pe care le-a așternut pe hârtie. Dar cui aparțin aceste cuvinte? Și, la urma urmei, cui aparține această poveste?

Axn 21:00

Bătrânul şi arma 2018

Cu Elisabeth Moss, Robert Redford. Inspirat din fapte reale, Old Man and the Gun este povestea lui Forrest Tucker care, la 70 de ani, a reuşit să evadeze din închisoarea San Quentin şi a pornit o serie de jafuri care le-a uluit pe autorităţi.

Tvr 2 21:30

Femeie în război 2018

Cu Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson. Halla, o femeie de 50 și ceva de ani, declară război deschis industriei aluminiului după ce constată cum exploatările metalului desfigurează Islanda. Situația se complică și se schimbă neașteptat când în viața ei apare un micuț orfan.

Pro tv 22:00

Milkshake exploziv 2021

Cu Karen Gillan, Michelle Yeoh, Lena Headey, Paul Giamatti.

Sam (Karen Gillian) avea doar 12 ani când mama ei, Scarlet (Lena Headey), asasină de elită, a fost forțată să o abandoneze. Sam a fost crescută de Firmă, un sindicat al crimei pentru care lucra mama ei. Acum, cincisprezece ani mai târziu, Sam, care a călcat pe urmele mamei ei, este o asasină de temut. Își folosește “talentul” pentru a șterge urmele celor mai periculoase eșecuri ale sindicatului. Pe cât de eficientă, Sam e pe atât de loială.

Dar, când o lovitură de mare risc dă greș, Sam trebuie să aleagă între loialitatea față de Firmă și protejarea unei fetițe inocente, de numai 8 ani, Emily (Chloe Coleman). Ajunsă acum ea însăși o țintă vie, Sam are o singură șansă dacă vrea să scape cu viață: să facă echipă cu mama ei și cu asociatele acesteia (Angela Basset, Michelle Yeoh și Carla Gugino), cunoscute sub numele de “Bibliotecarele”.

Aceste trei generații de femei trebuie acum să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte Firma și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.6 °
48 %
4.3kmh
8 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...