sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăPublicitateCosmin Andrei pe șantierul de la Versantul Pacea: „Parcul de agrement cu...

Cosmin Andrei pe șantierul de la Versantul Pacea: „Parcul de agrement cu terenuri de sport pentru copii și familii se deschide până la finalul acestui mandat” (video)

Primarul social-democrat al municipiului Botoșani a anunțat, în urma vizitei de pe șantierul de la Parcul de agrement de pe Versantul Pacea că lucrările sunt în grafic, terenurile de sport sunt finalizate și urmează ultimele amenajări pentru a deschide toate facilitățile sportive și zonele de relaxare.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Așa cum m-ați rugat la întâlnirile pe care le-am avut în cartierele din oraș și mi-ați spus că vă doriți mai multe terenuri de sport pentru copiii dumneavoastră și mai multe spații de recreere în aer liber, m-am ținut de cuvânt și până la finalul acestui mandat voi deschide Parcul de agrement de pe Versantul Pacea. Această zonă, care va fi legată printr-un pod pietonal și pentru biciclete de Cornișa Aqua Parc, va fi un adevărat parc sportiv dedicat copiilor de toate vârstele și familiilor, care va fi deschis în toate sezoanele și va dispune de: terenuri de sport, fotbal, baschet, zonă de paintball, skatepark, pereți de escaladă, tir cu arcul, tiroliană, locuri de joacă, piste de alergare, piste biciclete și role, zonă de jocuri de iarnă cu pârtie de sanie și tubbing, foișoare cu mese de picnic și grătare și bănci smart”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul a mulțumit botoșănenilor pentru că au avut răbdare să termine acest proiect pe care l-a promis de la începutul mandatului. „Știu cât de mult vă doreați să avem și în orașul nostru o astfel de zonă extinsă cu terenuri de sport și facilități pentru practicarea mai multor activități sportive, care să fie pusă permanent la dispoziția tuturor copiilor și tinerilor din Botoșani. Vă mulțumesc că mi-ați dat încredere și ați așteptat să finalizăm această investiție. Vă asigur că așa cum am procedat în acest mandat prin amenajarea parcurilor, locurilor de joacă și spațiilor verzi din tot orașul, la fel voi face și în următorii patru ani. De aceea, vă rog pe 9 iunie să mă votați pentru un nou mandat și să votați și echipa PSD pentru Consiliul Local și Consiliul Județean ca să putem avea o majoritate stabilă și să accelerăm dezvoltarea Botoșaniului! Continuăm dezvoltarea!”, a încheiat primarul.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
27.4 ° C
27.8 °
25.5 °
52 %
1.9kmh
73 %
sâm
32 °
Dum
26 °
lun
30 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...