sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăPublicitateReprezentanții Alianței Dreapta Unită (ADU), alcătuită din Uniunea Salvați România (USR), Partidul...

Reprezentanții Alianței Dreapta Unită (ADU), alcătuită din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei din Botoșani, au susținut la sediul ADU o conferință de presă.

Mesajul celor care conduc ADU către botoșăneni a fost unul clar, cerându-le ca la alegerile de pe 9 iunie să-i „amendeze” pe cei care au condus județul în ultimii 30 de ani și au făcut ca Botoșaniul să fie „unul dintre cele mai înapoiate județe din țară”.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Este momentul să alegem lideri care să ne reprezinte cu adevărat, să lupte pentru interesele noastre și să construiască un Botoșani mai bun”, a fost mesajul reprezentanților ADU.

În cadrul conferinței de presă pe care a organizat-o la sediul Alianției Dreapta Unită, Raluca Curelariu, a lansat o triadă la adresa celor mai importanți adversari pe care îi are la funcția de primar, Cosmin Andrei respectiv Cătălin Flutur, dar și a celor doi candidați la funcția de președinte al Consiliului Județean, Lucian Trufin și Valeriu Iftime.

„PSD și PNL sunt bletemul acestui județ și al acestui oraș. Mă uit la sloganurile de campanie, la reclamele plătite și mă îngrozesc. Domnule Cosmin Andrei, despre ce dezvoltare vorbim în condițiile în care de trei ani de zile nu sunteți în stare să faceți parcarea din spatele Pieții? Domnule Iftime, cu ce tupeu vorbiți despre problemele de la apă când sunteți prețedintele unui partid care are la fel de mulți politruci la Nova Apa Serv ca și cei de la PSD? Domnule Trufin, de unde ați ieșit? La fel, despre ce dezvoltare vorbim, când PSD s-a perindat la conducerea acestui județi zeci de ani. Și nu am cum să-l uit pe domnul Flutur care vorbește de încredere în condițiile în care, ultima oară când botoșănenii i-au acordat încredrea, și-a bătut joc de ea și a tratat al treilea mandat efectiv la mișto. Cu ce tupeu ieșiți în fața botoșănenilor? Vă credeți perfecți și veniți să ceriți votul botoșănenilor. Nici candidații PSD și nici candidații PNL nu merită încrederea dumneavoastră, sub nicio formă, pentru că de 30 de ani conduc acest județ, conduc acest oraș și ați văzut unde suntem. Despre care dezvoltare vorbim că suntem unul dintre cele mai înapoiate județe din țară. Și asta pentru că ne-au condus ei”, a tunat Raluca Curelariu.

Aceasta a precizat că Alianța Dreapta Unită are în componență oameni care pot aduce dezvoltarea și modernizarea României și a comunităților din care fac parte, afirmând că la alegerile de pe 9 iunie, ADU va aduce „respect față de oameni și față de alegători”.

„Cel mai important lucru pe care îl aduce Dreapta Unită este respect  față de oameni și față de alegători. Eu nu cunosc aleși de-ai noștri care să fi blocat un proiect pentru oameni. În schimb, și aleșii PSD și aleșii PNL au blocat multe proiecte. Și asta pentru a prosti lumea. Până una alta, vă spun un lucru: PSD și PNL se bat doar în campanie și se bat doar când vine vorba de proiectele botoșănenilor, cum să le blocheze, pentru că atunci când e vorba de împărțit bani și de pus în funcții, vă garantez că se înțeleg foarte bine. Acesta este și motivul pentru care sunt pe aceleași liste la Europarlamentare. Stați liniștiți, pe 10 iunie se întâlnesc și ciocnesc un pahar indiferent de rezultat. Poate se mai ceartă vreo trei zile pe posturi, dar atât. Dreapta Unită are soluții, Dreapta Unită va aduce respect față de botoșăneni și va aduce proiecte concrete”, a conchis Raluca Curelariu.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Dreapta Unită”) și postat de Asociatia Monitorul de Botosani. Cod unic de identificare 21240009

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.3 ° C
21.6 °
20 °
75 %
1.9kmh
100 %
sâm
32 °
Dum
25 °
lun
32 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...