vineri, martie 29, 2024
AcasăRețeta ZileiFursecuri cu cremă de ciocolată

Fursecuri cu cremă de ciocolată

Ingrediente: 1 ou, 200 gr unt, 100 gr zahăr pudră, 250 gr făină, 1 linguriţă praf copt, 1 esenţă rom, 200 gr cremă de ciocolată, 100 gr ciocolată amăruie

 

Mod de preparare: Batem untul cu zahărul până se spumează. Încorporăm oul. Adăugăm făină, praful de copt şi esenţa şi frământăm. Dăm aluatul la rece pentru cel puţin 30 de minute. Întindem o foaie de aluat şi cu o formă o decupăm. Tapetăm o tavă cu hârtie de copt şi aşezăm fursecurile. Coacem în cuptorul încins până se rumenesc uşor pe fund. Punem pe un fursec cremă de ciocolată şi lipim două câte două. Topim ciocolată la bain-marie, punem într-un poş subţire şi glazurăm fursecurile. Lăsăm să se  întărească ciocolată şi să le pătrundă cremă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...