spot_img
luni, aprilie 29, 2024

Fursecuri

Ingrediente: 200 gr unt, 200 gr zahăr pudră, 2 gălbenuşuri, extract vanilie, 350 gr făină, 1 linguriţă praf copt

 

Mod de preparare:  Mixăm untul cu zahărul pudră până devine cremos. Adăugăm gălbenuşurile. Le încorporăm şi adăugăm extractul de vanilie.  Adăugăm făina şi praful de copt şi amestecăm cu o spatulă până este încorporată perfect. Umplem pistolul cu aluat şi spriţăm în tavă fursecurile. Lăsaţi puţină distanţa între ele fiindcă vor mai creşte la copt. Adăugăm în mijlocul lor câte o cireaşă confiată.  Dăm la cuptor pentru 10 minute la 180°C.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
45 %
4.4kmh
1 %
lun
18 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...