18 + nineteen =

A password will be e-mailed to you.

Ingrediente: 4 fileuri de somon, 400 gr mazăre, 5 fir mărar, 3 lingură de ulei, sos de mărar, 350 ml lapte,150 ml smântâna dulce pentru gătit, 20 gr faina albă, sare, piper

 

Mod de preparare: Se amestecă uleiul cu mărarul tocat şi se ung fileurile de somon cu acest amestec. Se presară cu sare şi piper. Ulterior se coc într-o tavă la cuptor. Cât timp se face somonul pregătiţi sosul. Înfierbântaţi laptele, puneţi în el 4 fire de mărar întregi, acoperiţi vasul şi lăsaţi să se infuzeze timp de 5 minute. Scoateţi mărarul din lapte. Într-o crăticioara se încinge uleiul. Se adaugă făina şi se amestecă cu telul. Se adaugă laptele amestecând. Când aţi terminat tot laptele, lăsaţi sosul să fiarbă 1 minut, amestecând des. Se adaugă smântâna şi se lasă să dea doar un clocot. Se condimentează sosul cu sare şi piper negru. Fierbeţi mazărea în apă cu sare.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...