spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăRețeta ZileiSomon cu legume

Somon cu legume

Ingrediente: 1 kg de cartofi, 3 file-uri de somon feliate, 1 lingură ulei de măsline, 2 cepe roşii tăiate julien, o lingură de făină, 300 g baby spanac, 200 ml smântână pentru gătit, 50-100 g caşcaval ras,  unt pentru uns tava

 

Mod de preparare: Preîncălzim cuptorul şi ungem cu unt o tavă care nu lipeşte. Fierbem cartofii cu puţină sare, iar când sunt gata îi dăm deoparte. Încingem uleiul de măsline într-o tigaie şi punem ceapa tăiată julien (felii subţiri) pentru cinci minute. Adăugăm făina şi amestecăm. Opărim spanacul la foc mediu, apoi scurgem excesul de apă. Punem în tavă, strat după strat, cartofii, ceapa, spanacul şi somonul feliat, terminând cu un strat de cartofi. Turnăm smântâna peste, presărăm caşcavalul ras şi dăm la cuptor 20-30 de minute, la foc mediu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10.6 ° C
12.6 °
10.6 °
66 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...