joi, aprilie 18, 2024
AcasăRețeta ZileiPiept de pui în crustă de fulgi de porumb

Piept de pui în crustă de fulgi de porumb

Ingrediente: 6 bucăţi de piept de pui, 250 ml lapte bătut/covăsit, 300 g fulgi de porumb zdrobiţi, 3 linguri de unt topit, condimente: praf de ceapă, praf de usturoi, oregano, boia, piper, sare, salvie

 

Mod de preparare: Preîncălzim  cuptorul şi pregătim o tavă care nu lipeşte. Tăiem fiecare piept transversal, în două jumătăţi şi le batem uşor, ca pe şniţele. Combinăm condimentele între ele, apoi cu fulgii de porumb zdrobiţi în prealabil. Dăm pieptul de pui întâi prin lapte bătut/covăsit, apoi prin amestecul uscat, apoi punem în tavă. Stropim puiul din tavă cu unt topit şi dăm la cuptor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.8 ° C
6.1 °
3.8 °
95 %
3.1kmh
100 %
joi
6 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...