vineri, aprilie 19, 2024
AcasăRețeta ZileiConopidă cu ciuperci

Conopidă cu ciuperci

Ingrediente: o conopidă medie, cinci ciuperci mari sau 10 ciuperci mici, unt pentru călit, o lingură făină, pătrunjel, sare şi piper

 

Mod de preparare: Spălăm bine conopida şi o rupem în bucheţele, pe care le punem la fiert în apă cu sare. Spălăm ciupercile, le feliem şi le punem la călit cu unt timp de maximum 15 minute. Presărăm apoi făină peste ciuperci şi le stingem cu o cană din apa în care a fiert conopida. Le lăsăm să dea în clocot, apoi adăugăm şi bucheţelele de conopidă şi lăsăm totul să mai fiarbă încă 15 minute la foc mic. La final, înainte de a stinge focul, presărăm pătrunjel tocat, sare şi piper după gust.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...