Steaua încearcă să spele ruşinea la Manchester

Vicecampiona României va aborda meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor cu gândul de a nu mai lua multe goluri.

 

Eliminată practic din Liga Campionilor, după ce a pierdut cu 5-0 meciul tur cu Manchester City, la Bucureşti, Steaua merge în Anglia cu gândul de a-şi salva onoarea. Patronul Gigi Becali este convins că rezultatul de săptămâna trecută nu se va repeta.

Totodată, Laurenţiu Reghecampf va menaja câţiva titulari, în perspectiva jocului de campionat cu Pandurii Târgu Jiu, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.

„Mă interesează să ieşim cu demnitate, rezultatul e imposibil de întors. E posibil să folosească patru jucători care nu au mai jucat până acum. Trebuie să protejăm jucătorii pentru meciul cu Pandurii. O să intre şi câţiva jucători de bază, dar eu aşa am înţeles. Ce s-a întâmplat la Bucureşti a fost un accident. E o echipă foarte valoroasă, nu ai cum să-i învingi. Au demonstrat-o şi în campionat. Dar noi o sa jucăm cu ei exact cum a jucat Dinamo cu noi. Ne apărăm în 25 de metri. Nu au cum să ne dea goluri multe. Probabil vom pierde cu 1-0, 2-0, pentru că să le dăm noi gol mai greu, probabil”, a declarat Becali.

În acelaşi timp, patronul „roş-albaştrilor” i-a luat apărarea lui Reghecampf, acuzat că a riscat prea mult în meciul de la Bucureşti. „Reghe a avut dreptate în tur, a procedat bine când a jucat pe atac. Mi-a zis că trebuie să crească jucătorii tineri cu fotbal spectacol”, a explicat Becali.

Chiar dacă Guardiola va menaja mai mulţi titulari, va fi aproape imposibil pentru Steaua să întoarcă rezultatul înregistrat la Bucureşti. Helmuth Duckadam speră ca jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf să facă o figură frumoasă la Manchester. „Să încercăm să facem un joc cât mai bun. Calificarea e jucată, nu suntem absurzi, dar faptul că întâlnim o echipă aşa puternică e un avantaj pentru noi. Nu mi-e frică, în momentul în care pierzi aici cu 5-0 de ce să-mi mai fie frică, sunt convins că băieţii au învăţat lecţia dată la Bucureşti. Diferenţa de valoare e clară, dar noi încercăm să scoatem ce e mai bun. Nu prea avem alţi jucători, cei nou veniţi nu au drept de joc”, a declarat Helmuth Duckadam, la plecarea spre Marea Britanie.

Manchester City – Steaua, returul play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa în această seară, de la ora 21:45, şi poate fi urmărit pe Dolce Sport.

Deja ai votat!