joi, martie 28, 2024
AcasăSportSteaua încearcă să spele ruşinea la Manchester

Steaua încearcă să spele ruşinea la Manchester

Vicecampiona României va aborda meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor cu gândul de a nu mai lua multe goluri.

 

Eliminată practic din Liga Campionilor, după ce a pierdut cu 5-0 meciul tur cu Manchester City, la Bucureşti, Steaua merge în Anglia cu gândul de a-şi salva onoarea. Patronul Gigi Becali este convins că rezultatul de săptămâna trecută nu se va repeta.

Totodată, Laurenţiu Reghecampf va menaja câţiva titulari, în perspectiva jocului de campionat cu Pandurii Târgu Jiu, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.

„Mă interesează să ieşim cu demnitate, rezultatul e imposibil de întors. E posibil să folosească patru jucători care nu au mai jucat până acum. Trebuie să protejăm jucătorii pentru meciul cu Pandurii. O să intre şi câţiva jucători de bază, dar eu aşa am înţeles. Ce s-a întâmplat la Bucureşti a fost un accident. E o echipă foarte valoroasă, nu ai cum să-i învingi. Au demonstrat-o şi în campionat. Dar noi o sa jucăm cu ei exact cum a jucat Dinamo cu noi. Ne apărăm în 25 de metri. Nu au cum să ne dea goluri multe. Probabil vom pierde cu 1-0, 2-0, pentru că să le dăm noi gol mai greu, probabil”, a declarat Becali.

În acelaşi timp, patronul „roş-albaştrilor” i-a luat apărarea lui Reghecampf, acuzat că a riscat prea mult în meciul de la Bucureşti. „Reghe a avut dreptate în tur, a procedat bine când a jucat pe atac. Mi-a zis că trebuie să crească jucătorii tineri cu fotbal spectacol”, a explicat Becali.

Chiar dacă Guardiola va menaja mai mulţi titulari, va fi aproape imposibil pentru Steaua să întoarcă rezultatul înregistrat la Bucureşti. Helmuth Duckadam speră ca jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf să facă o figură frumoasă la Manchester. „Să încercăm să facem un joc cât mai bun. Calificarea e jucată, nu suntem absurzi, dar faptul că întâlnim o echipă aşa puternică e un avantaj pentru noi. Nu mi-e frică, în momentul în care pierzi aici cu 5-0 de ce să-mi mai fie frică, sunt convins că băieţii au învăţat lecţia dată la Bucureşti. Diferenţa de valoare e clară, dar noi încercăm să scoatem ce e mai bun. Nu prea avem alţi jucători, cei nou veniţi nu au drept de joc”, a declarat Helmuth Duckadam, la plecarea spre Marea Britanie.

Manchester City – Steaua, returul play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa în această seară, de la ora 21:45, şi poate fi urmărit pe Dolce Sport.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
16.6 °
48 %
4.5kmh
73 %
joi
18 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...