spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportTestul adevărului cu Viitorul

Testul adevărului cu Viitorul

Echipa locală întâlneşte una dintre cele mai puternice formaţii din Liga I, într-un meci care ar putea contura traseul viitor al ambelor cluburi.

 

FC Botoşani va lupta astăzi, de la ora 18:00, pe Stadionul „Municipal”, pentru a obţine cele trei puncte puse în joc în meciul cu Viitorul Constanţa şi pentru a-şi consolida astfel locul doi în clasament.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, a prefaţat partida de astăzi anticipând un veritabil spectacol fotbalistic între două echipe care sunt adepte ale filosofiei atacului. „Meciul cu Viitorul este foarte important pentru noi, cum sunt de altfel toate celelalte jocuri din campionat. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, joacă de mult timp împreună, o echipă omogenă, cu jucători foarte tineri şi în acelaşi timp foarte valoroşi, cu un antrenor care şi-a pus amprenta foarte mult pe această echipă. Vom încerca să ne apropiem victoria. Ultimele partide directe de la Botoşani s-au terminat cu rezultate de egalitate, dar au fost partide cu multe goluri, aşa că mai mult ca sigur că lumea care va veni la stadion va asista la un spectacol frumos. Să sperăm că la final, rezultatul va fi în favoarea noastră”, a declarat Grozavu.

Tehnicianul grupării locale susţine că deşi Gică Hagi a prefaţat un meci cu multe goluri, nu ar fi exclus ca partida să fie privată de acest deliciu, menţionând însă că indiferent de numărul de goluri, spectacolul va fi pe cinste. „Mi-aş dori să nu luăm nici măcar un gol. Sunt convins că spectacolul nu va avea de suferit chiar dacă partida se va încheia cu puţine goluri, pentru că sunt două echipe care încearcă să-şi impună filosofia, jocul, să joace pe atac. Echipa mai bine organizată, echipa mai inspirată va câştiga”, a menţionat Leo Grozavu.

Pentru jocul de astăzi, Leo va putea miza pe cel mai bun 11, fiind de aşteptat să arunce în teren formula Iliev – Patache, Miron, Burcă, Popovici – Bordeianu, Vaşvari – Golofca, I. Fülöp, Astafei – Matulevičius.

Biletele la acest meci au preţul de 20 de lei la tribune şi 10 lei la peluze şi pot fi achiziţionate de suporteri până la ora de start a partidei.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...