Testul adevărului cu Viitorul

0

Echipa locală întâlneşte una dintre cele mai puternice formaţii din Liga I, într-un meci care ar putea contura traseul viitor al ambelor cluburi.

 

FC Botoşani va lupta astăzi, de la ora 18:00, pe Stadionul „Municipal”, pentru a obţine cele trei puncte puse în joc în meciul cu Viitorul Constanţa şi pentru a-şi consolida astfel locul doi în clasament.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, a prefaţat partida de astăzi anticipând un veritabil spectacol fotbalistic între două echipe care sunt adepte ale filosofiei atacului. „Meciul cu Viitorul este foarte important pentru noi, cum sunt de altfel toate celelalte jocuri din campionat. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, joacă de mult timp împreună, o echipă omogenă, cu jucători foarte tineri şi în acelaşi timp foarte valoroşi, cu un antrenor care şi-a pus amprenta foarte mult pe această echipă. Vom încerca să ne apropiem victoria. Ultimele partide directe de la Botoşani s-au terminat cu rezultate de egalitate, dar au fost partide cu multe goluri, aşa că mai mult ca sigur că lumea care va veni la stadion va asista la un spectacol frumos. Să sperăm că la final, rezultatul va fi în favoarea noastră”, a declarat Grozavu.

Tehnicianul grupării locale susţine că deşi Gică Hagi a prefaţat un meci cu multe goluri, nu ar fi exclus ca partida să fie privată de acest deliciu, menţionând însă că indiferent de numărul de goluri, spectacolul va fi pe cinste. „Mi-aş dori să nu luăm nici măcar un gol. Sunt convins că spectacolul nu va avea de suferit chiar dacă partida se va încheia cu puţine goluri, pentru că sunt două echipe care încearcă să-şi impună filosofia, jocul, să joace pe atac. Echipa mai bine organizată, echipa mai inspirată va câştiga”, a menţionat Leo Grozavu.

Pentru jocul de astăzi, Leo va putea miza pe cel mai bun 11, fiind de aşteptat să arunce în teren formula Iliev – Patache, Miron, Burcă, Popovici – Bordeianu, Vaşvari – Golofca, I. Fülöp, Astafei – Matulevičius.

Biletele la acest meci au preţul de 20 de lei la tribune şi 10 lei la peluze şi pot fi achiziţionate de suporteri până la ora de start a partidei.

 

Deja ai votat!
se încarcă...