Luptă cu oltenii pentru podium

FC Botoşani şi CS „U” Craiova se întâlnesc astăzi în cel mai tare meci al etapei a X-a.

 

FC Botoşani va da asaltul pentru locul doi în Liga I, astăzi, de la ora 15:00, în Bănie contra. Aflaţi pe locul trei în clasament după nouă etape scurse din acest sezon, elevii lui Leo Grozavu îşi propun să câştige toate cele trei puncte puse în joc pe terenul de împrumut al CS „U” Craiova, dorind să facă rocada în clasament cu formaţia pregătită de Gigi Mulţescu.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, a declarat că partida este una deschisă oricărui rezultat. „Se vor întâlni două dintre cele mai în formă echipe ale campionatului şi va ieşi spectacol. Craiova este o echipă de tradiţie, cu jucători buni care sunt în vederea selecţionerului României şi cu un antrenor experimentat. Nu ştiu dacă putem numi derby confruntarea. E prea mult! E adevărat că se întâlnesc echipele de pe locurile doi şi trei şi e clar că va ieşi un meci bun, pentru că ambele echipe sunt preocupate de fotbal şi nu refuză jocul. Abia aştept partida”, a declarat Grozavu.

Tehnicianul nu a părut deranjat de ora inedită la care se va disputa partida. „Dacă domnii de la Ligă ne vor programa la opt dimineaţa, atunci vom juca. Pentru noi nu e nicio problemă. Ba din contră, e un lucru care îi stimulează pe băieţii mei”, a conchis Grozavu.

Tehnicianul Craiovei, Gigi Mulţescu, a vede în FC Botoşani cea mai în formă echipă din Liga I. „Nici n-am dormit de la meciul cu FC Voluntari, gândindu-mă la cel cu Botoşaniul. Am urmărit în ultimele trei jocuri şi mi s-a părut cea mai puternică echipă din Liga I, cea mai în formă şi cea mai bine pregătită fizic, fac o tranziţie rapidă şi eficientă. Nu doar pentru că sunt pe locul 3, ci prin ce au arătat pe teren mi-au demonstrat acest lucru şi datorită stilului impus de Leo Grozavu. În plus, au avut meciurile programate foarte convenabil şi şi-au permis şi să menajeze câţiva jucători la Chiajna pentru partida cu noi. Ne aşteaptă un joc extrem de dificil, sper să avem mulţi suporteri alături, fiindcă avem nevoie de ei, cel care face mai puţine greşeli se va impune”, a declarat Gigi Mulţescu.

În jocul de astăzi, în formaţia locală va reveni fundaşul central George Miron, care şi-a ispăşit în meciul cu Chiajna etapa de suspendare primită în urma eliminării suferite în meciul cu Viitorul. Este de aşteptat ca Miron să fie titular, iar Leo să trimită în teren formula Iliev – Patache, Miron, Burcă, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Golofca, I. Fülöp, Astafei – Matulevičius.

Deja ai votat!