spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportPrunea, aproape de o revenire la Dinamo

Prunea, aproape de o revenire la Dinamo

Fostul mare portar al României tratează preluarea funcţiei de director executiv al echipei din Ştefan cel Mare.

 

În ciuda faptului că a anunţat că intenţionează să se retragă, urmând a-şi ceda acţiunile, Ionuţ Negoiţă este în discuţii avansate cu un „greu” al fotbalului românesc. Florin Prunea ar putea reveni la clubul care l-a lansat în fotbal ca jucător, de această dată din postura de preşedinte.

Discuţiile dintre cele două părţi sunt vechi, însă se pare că acum s-a ajuns la un numitor comun, anunţă Gazeta Sporturilor. Rămâne de stabilit doar momentul în care fostul mare goalkeeper va intra în pâine la noua echipă, existând indicii că el va fi cooptat în staff-ul administrativ abia din vară.

Florin Prunea şi-a dedicat cea mai mare parte a carierei de fotbalist clubului din Ştefan cel Mare. El a apărat în trei rânduri la Dinamo, în perioada 1985-1988, 1992-1998 şi 2000-2002.

„Vorbim foarte des, ne sfătuim în multe momente. Am o relaţie foarte bună cu domnul Negoiţă”, s-a rezumat să declare Prunea, pentru Digi Sport.

El a câştigat un singur titlu din postura de jucător al „câinilor” (2001-2002) şi două Cupe ale României (1985 -1986 şi 2000-2001).

Dinamo ar ţinti o dublă lovitură, odată cu venirea lui Prunea în Ştefan cel Mare. Oficialul ar urma să faciliteze venirea lui Creţu la Dinamo, clubul dorindu-l pe fundaşul central de mai mult timp.

Alexandru Creţu e în acest moment în dizgraţia conducerii, după ce i-a anunţat pe oficiali înainte de startul actualei stagiuni că nu vrea să-şi prelungească contractul. În aceste condiţii, antrenorul Nicolo Napoli nu l-a mai convocat.

Fundaşul a fost în urmă cu aproximativ un an şi jumătate unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga I. Steaua, Dinamo şi Astra Giurgiu au încercat la momentul respectiv să îl ia, „roş-albaştrii” făcând o ofertă destul de tentantă. Şi campioana a încercat să îl aducă în urmă cu aproximativ o lună pe apărătorul central, însă oferta a fost refuzată. Giurgiuvenii l-ar fi vrut gratis, urmând ca CSM Poli Iaşi să primească 50% dintr-un viitor eventual transfer.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...