Alertă la FC Botoşani!!!

Alertă la FC Botoşani înaintea meciului de vineri cu FC Voluntari, partidă care se va disputa în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.

Conducerea tehnică a grupării locale nu ştie încă dacă va putea miza în acest test contra ilfovenilor pe doi dintre cei mai în formă jucători ai echipei.

Înfrângerea dureroasă suferită în ultimul minut al confurntării din Gruia cu CFR Cluj a lăsat urme adânci în tabăra botoşăneană, Istvan Fulop şi Gabriel Vaşvari alegându-se cu accidentări grave. Ambii jucători nu s-au putut antrena săăptămâna aceasta, medicii recomandându-le repaus total până la începutul săptămânii viitoare. Fulop s-a ales cu o contuzie fiind înlocuit la pauza partidei din Gruia în timp ce Vaşvari, accidentat în minutul 10, a evoluat cu dureri până în minutul 90 când a fost schimbat cu Plămadă.

Ambii jucători vor efectua luni un control amănunţit, în funcţie de rezultatul căruia se va şti dacă conducerea tehnică va putea miza pe serviciile lor în confruntarea cu Voluntariul.

Partida FC Botoşani- FC Voluntari, meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligi I va avea loc vineri de la ora 18:30 pe stadionul „Municipal”.

Deja ai votat!