Attila Hadnagy face spectacol în liga a II-a

Fostul golgeter al FC Botoşani, Attila Hadnagy se distrează în Liga a II-a. Revenit acasă la Sepsi Sf. Gheorghe după despărţirea de FC Botoşani, Atty-gol a ajuns la numai puţin de 16 goluri marcate în campionat pentru formaţia sa, promovată în vara acestui an în eşalonul al doilea al fotbalului românesc. Hadnagy, care poartă banderola de căpitan al celor de la Sepsi a marcat astăzi două golui în confruntarea cu rivala FC Botoşani, Foresta Suceava, contibuind la victoria cu 6-1 obţinută împotriva sucevenilor.

Cu victoria de astăzi, Sepsi a ajuns pe locul 3 în liga secundă cu 31 depuncte, în urma formaţiilor Juventus Bucureşti, 36 de puncte şi FC Braşov, 34 de puncte.

„Nu suntem încă pregătiţi de Liga I. Ar fi ceva de vis să promovăm. Suntem mai mult decât în grafic. Mă bucur că sunt sănătos şi sunt fericitcă pot pune umărul la rezultatele echipei. Normal că sunt înnebunit să bat toate recordurile. Am 16 goluri şi nu vreau să mă opresc aici. Ştiu că rivalitatea dintre FC Botoşani şi Suceava este mare şi ştiu cât de mult însemană pentru botoşăneni o înfrângere a rivalilor aşa că le fac cadou victoria şi cele două goluri marcate”, a declarat Attila Hadnagy.

Cu cele două goluri marcate astăzi, Hadnagy a ajuns la 16 goluri fiind golgeterul celor dela Sepsi şi al Ligii aII-a. Interesant este că în total în cele 15 partide disputate în acest sezon în liga secundă, Sepsi a marcat în total 26 de goluri, 16 dintre acestea aparţinându-i lui Hadnagy.

„Nu mi-am spus încă ultimul cuvânt în fotbal. Sunt viu”, a afirmat Hadnagy.

Deja ai votat!