Robert Elek: Nu trebuie să facem ceva deosebit pentru a bate Voluntariul!

Revenit după accidentarea care l-a ţinut de parte de gazon ultima lună, Robert Elek crede că FC Botoşani trebuie să-şi respecte statutul de favorită în confruntarea cu FC Voluntari şi trebuie să-şi mărească ecartul faţă de gruparea ilfoveană care pe „Municipal” îşi va juca una din ultimele şannse pentru a se apropia de locurile care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii I.

Punctele puse în joc cu Voluntariul sunt foarte importante pentru că noi în cazul unei victorii contra lor îi lăsăm în spate şi chiar cred că îi scoatem din ecuaţia play-off-ului. Practic Voluntariul la Botoşani joacă o carte importantă de a se agăţa sau nu de play-off. Chiar dacă calculele hârtiei arată că suntem favoriţi, nu putem să ne luăm după acest aspect. Eu cred că fiecare meci este diferit şi contează foarte mult felul în care abordezi jocul. Dacă vom intra montaţi de la început şi vom impune ritmul, vom câştiga. Acasă noi putem bate pe oricine aşa că nu cred că trebuie să facem ceva ieşit din comun, ceva deosebit pentru a bate Voluntariul. Trebuie să ne impunem jocul de la început şi cu disponibilitate la efort şi concentrare maximă putem să ne facem jocul uşor şi liniştit”, a afirmat Robert Elek.

Partida FC Botoşani- FC Voluntari, meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligi I va avea loc vineri pe stadionul „Municipal” cu începere de la ora 18:00, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

Deja ai votat!