Plamen Iliev stabileşte recorduri la FC Botoşani

Goalkeeperul FC Botoşani, Plamen Iliev este unul dintre cei cinci jucători ai Ligii I care au bifat toate minutele în cele 15 etape scurse din acest sezon al campionatului.

Iliev este din punctul meu de vedere în primii trei portari ai campionatului. Vârsta îl recomandă, echipa de unde vine şi nu în ultimul rând trecutul pe care îl are. Vine de la o echipă mare, are calităţi foarte mari şi este serios. El poate fi un lider. Are şi această nebunie, drept dovadă şi cele două galbene încasate în acest campionat pentru proteste dar în general portarii sunt recunoscuţi ca fiind mai nebuni. Asta e de când fotbalul! Şi eu mă regăsesc în felul lui de a fi. Şi eu eram o fire mai vulcanică, mă aprindeam imediat”, a declarat Alin Bordeanu, antrenorul cu portarii din lotul FC Botoşani.

Interesant este că din cei cinci jucători care au bifat toate minutele în acest sezon al Ligii I, doar Iliev şi Calancea de la CSU Craiova nu sunt în pericol de a fi suspendaţi pentru runda următoare în cazul în care vor mai colecţiona un avertisment, cum este cazul jucătorilor Azer Busuladzic (Dinamo), Milan Mitic (CSM Poli Iaşi) şi Bogdan Vătăjelu (CS U Craiova), care la primul avetisment încasat vor fi suspendaţi.

În altă ordine de idei 28 dintre cei 353 de jucători cu minute în actuala ediţie a Ligii 1 au bifat prezenţe în fiecare etapă.

 

caseta

integraliştii Ligii I după 15 etape

Plamen Iliev (FC Botoşani)

Nicolai Calancea (CS U Craiova)

Azer Busuladzic (Dinamo)

Milan Mitic (CSM Poli Iaşi)

Bogdan Vătăjelu – (CS U Craiova)

Deja ai votat!