Încă două transferuri bifate de FC Botoşani

FC Botoşani a mai bifat încă două transferuri, legitimându-i pe tinerii Alexandru Corban, de 18 ani de la SC Bacău şi Andrei Chindriş de 17 ani de la „U” Cluj.

Am prins banca la meciul cu Clujul dar nu sunt mulţumit. Vreau mai mult, vreau să debutez în Liga I pentru FC Botoşani. Pentru noi, cei tineri din lot, este extraordinar că avem această şansă, de a face parte din lotul unie formaţii de Liga I”, a declarat Andrei Corban, care evoluează ca mijlocaş de bandă sau mijlocaş central.

Chiar daăc până în prezent nu a prins lotul de 18, fundaşul central de 17 ani venit de la „U” Cluj, Andrei Chindriş este convins că se va impune şi va rămâne şi în sezonul viitor în lotul FC Botoşani.

Sunt jucători talentaţi cu perspective frumoase şi care pot confirma. Ei sunt în lotul nostru şi de ei depinde dacă vor reuşi. La fel e şi cazul lui Moruţan, Greu şi a celorlalţi tineri din lot. Toţi sunt jucători de perspectivă cu certe calităţi dar nu e suficient în fotbal să ai calităţi. Terebuie să demonstrezi, să te impui. Corban este un jucător de bandă dar poate juca şi în zona centrală. E un jucător bun, rapid, cu o îndemânare binişoară, frumos ca şi caracter, un băiat cuminte. La fel şi Chindriş. Să vedem pe teren ce vor face”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Deja ai votat!