Călin Albuţ: Nu regret că am dat Mediaşul pe Botoşani

0

Partida de pe „Municipal” cu Gaz Metan Mediaş este una cu o încăcătură aparte pentru goalkeeperul Călin Albuţ.

Elevul lui Leo Grozavu a făcut parte din lotul ardelenilor care a promovat în Liga I şi spune că nu regretă deloc că a ales să vină la Botoşani deşi nu a reuşit încă să debuteze în Liga I pentru formaţia locală.

„În vară am avurt de ales: să rămân la Mediaş sau să vin aici. Eu am simţit că e mai bine pentru mine să aleg Botoşaniul. M-am consultat şi cu familia şi am luat această decizie împreună. Nu însemna dacă rămâneam acolo că joc sigur. La fel şi când am ales să vin aici. Nimeni nu are garantat postul de titular, că joc meci de meci. Mai sunt însă meciuri, nu s-a terminat campionatul şi, aşa cum ţi-am mai spus, îmi aştept rândul. Nu pot spune că este un meci special. Este doar un joc de campionat la fel cum sunt toate celelalte. Am jucat la Mediaş şi deşi am jucat acolo doar în returul sezonului în care ei au revenit în Liga I, pot spune că prin evoluţiile mele, mi-am adus şi eu aportul la promovarea echipei. Întâlnesc foşti colegi, cu mulţi am rămas prieteni şi chiar păstrez în continuare legătura cu ei. Am mai vorbit cu băieţii de acolo pentru că împreună am mâncat o pâine. Mai apropiat sunt de Ciprian Petre cu caream fost coleg şi la Bistriţa”, a declarat Călin Albuţ.

Goalkeeperul FC Botoşani susţine că nu este surprins de rezultatele înregistrate de medieşeni care înaintea jocului de pe „Municipal” sunt pe locul 2.

„Poţi spune că ei surprins doar dacă îi tratezi ca pe o nou-promovată. Dacă ne uităm însă atent pe lotul pe care îl au şi mai ales pe nucleul de bază observăm că au mulţi jucători care au sute de meciuri în Liga I, majoritatea dintre ei făcând parte şi din acea echipă furmoasă a Mediaşului care a jucat în urmă cu trei-patru ani în Europa League”, a adăugat Albuţ.

Deja ai votat!