Cătălin Golofca: Vreau să-l fac pe Pustai să regrete că nu m-a ţinut în lot

Mijlocaşul Cătălin Golofca a declarat că îşi doreşte mai mult ca oricând să dea gol pentru FC Botoşani în meciul cu Gaz Metan Mediaş deoarece are de luat o revanşă împotriva profersorului Cristi Pustai care nu i-a dat nicio şansă cât a fost antrenor la FC Botoşani.

„Nu am niciun mesaj să-i transmis lui Cristi Pustai. Doar că vreau să marchez, să joc bine şi să-l fac să-i pară rău că nu m-a ţinut în lot, că nu a contat pe mine.  A fost decizia lui în iarnă să nu rămân. Dacă voi juca voi da tot ce e mai bun şi voi încerca să marchez pentru că nu am mai făcut-o de mult. Nu e nicio problemă că am pierdut tricoul de titular. Aici nu suntem titulari şi rezerve. Suntem toţi de valoare apropiată şi care intră trebuie să-şi facă treaba cât mai bine. Eu de exemplu i-am încurajat de pe bancă pe cei care au intrat în teren. Când voi intra voi da totul pentru a-mi ajuta echipa. Am ratat şi cu CFR şi cu Steaua, dar mă voi revanşa pentru că aşa se întâmplă la fotbal”, a declarat Cătălin Golofca.

Elevul lui Leo Grozavu a afirmat că deşi Gaz Metan este pe locul doi, în jocul de pe „Municipal”, FC Botoşani are prima şansă.

„Va fi un meci greu pentru că Mediaşul este o echipă bună, reactivă care ştie foarte bine jocul de contraatac. Sperăm să marcăm repede, să-i scoatem astfel la joc şi să ne facem misiunea mult mai uşoară. Suntem echipa mai bună, jucăm un fotbal mai frumos. Ei au avut şi noroc în multe meciuri. Sper să facem un joc bun, să-l câştigăm pentru că avem mare nevoie de punctele puse în joc”, a conchis Golofca.

Partida FC Botoşani- Gaz Metan Mediaş, meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I va avea loc astăzi de la ora 17:30 pe stadionul „Municipal”, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

Biletele pentru acest meci au preţul de 20 de lei la tribune şi 10 lei la peluze şi pot fi achiziţionate astăzi până la ora de start a partidei.

Deja ai votat!