Leo vrea să stopeze seria de zece meciuri fără înfrângere a Gazului

Leo Grozavu a ţinut să-l felicite pe Cristi Pustai pentru rezultatele pe care le-a înregistrat în acest sezon cu Gaz Metan Mediaş, rezultate în urma cărora ardelenii au ajuns pe locul 2 în Liga I însă i-a transmis profesorului că a venit momentul să guste şi din cupa amară a eşecului.

„Prin ceea ce a demonstrat, Gaz Metan poate fi considerată echipa momentului, zece jocuri fără înfrângere, plus clasarea lor pe locul 2, spune multe despre ceea ce au reuşit ei în această parte a campionatului. Acest lucru nu poate decât să ne mobilizeze. Eu cunosc echipa de acolo, Cristi Pustai cunoaşte echipa de aici. Îl felicit pentru ceea ce a făcut dar cred că a venit momentul să se oprească. Sper ca băieţii să înţeleagă că punctul cu Steaua are valoare doar dacă va fi dublat cu o victorie cu Gaz Metan. Sunt convins că vor fi motivaţi 100%”, a declarat Leo Grozavu.

Principalul formaţiei botoşănene a spus că nu se aşteaptă caMediaşul să vină să atace la Botoşani, arătându-se convins de faptul că Pustai va alege cartea contaatacului.

„Cunoaştem foarte bine, nu se poate schimba strategia sau stilul de joc al unei echipe de la o etapă la alta. Sunt o echipa care îşi cunosc foarte bine potenţialul, ştiu ce să joace. Ne aşteptăm să se apere aglomerat şi contraatace periculos. Aşa au făcut la toate jocurile pe care le-au disputat. Va fi un meci greu. Avem antecedente destul de dezastruoase cu ei, un 0-3. Important este ce facem noi. Îmi doresc în primul rând să câştigăm jocul. Cele trei puncte sunt cele mai importante”, a conchis Grozavu.

Deja ai votat!