spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportReal Madrid eliminată din Cupa Spaniei

Real Madrid eliminată din Cupa Spaniei

 

Campioana Europei nu a fost în stare să întoarcă soarta calificării în semifinale şi a remizat cu Celta Vigo.

 

Real Madrid nu a reuşit să întoarcă soarta calificării după 1-2 în meciul tur cu Celta Vigo. Duelul de pe Balaidos s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2, iar Celta merge în semifinalele Copa del Rey. Real Madrid era obligată să învingă şi să marcheze cel puţin două goluri pe Balaidos pentru a întoarce soarta calificării în dubla cu Celta Vigo din sferturile Copa del Rey. Cristiano Ronaldo a ratat o ocazie imensă la jumătatea primei reprize, atunci când mingea a lovit bara de două ori în aceeaşi fază. La poarta cealaltă, Guidetti l-a pus la încercare pe Kiko Casilla. Celta a dat lovitura înainte de pauză: autogolul lui Danillo a adus gazdele în avantaj. Cristiano Ronaldo a readus speranţele madrilenilor în partea a doua a meciului, atunci când a transformat impecabil o lovitură liberă. Real a alergat după golul calificării, însă totul părea compromis cu cinci minute înainte de final.

Wass a înscris pentru 2-1, iar galacticii aveau nevoie de două goluri pentru a merge mai departe. Lucas Vazquez a restabilit egalitatea în minutul 90, însă nu a fost suficient.

S-a încheiat 2-2, iar Celta Vigo merge în semifinale mulţumită victoriei obţinute în tur, pe Santiago Bernabeu.

„Am făcut un meci mare! E dureros să fii eliminat după o asemenea performanţă, mai ales că jucătorii mei nu meritau acest lucru. Nu cred că putem să dăm vina pe nimeni. Suntem dezamăgiţi, dar băieţii au evoluat bine şi cred că dacă mai aveam câteva minute la dispoziţie puteam să câştigăm. Acum nu mai contează asta, trebuie să ne gândim la următorul meci”, a declarat antrenorul francez.

Zidane a convins că eliminarea din Cupă a fost doar un accident şi Real Madrid poate câştiga la finalul acestei stagiuni atât Liga Campionilor cât şi titlul în Spania.

Campioana Europei a avut parte de o primă jumătate de sezon 2016/2017 impecabilă, în care părea că nu poate fi învinsă de niciun adversar. Lucrurile au început însă să se complice după trecerea în noul an, iar madrilenii riscă acum să-şi compromită sezonul, după ce n-au mai câştigat decât un meci din ultimele cinci.

Practic, căderea lui Real a început după doborârea recordului de invincibilitate al Barcelonei. După ce a ajuns la 40 de meciuri consecutive fără înfrângere, în urma unui meci din Cupa Spaniei, la Sevilla, în care a revenit dramatic, pe final, de la 1-3, madrilenii au început să se împotmolească, iar în ultimele cinci meciuri au doar o singură victorie. În campionat, acolo unde, ce-i drept, echipa lui Zidane are un meci în minus, Sevilla s-a apropiat la doar un punct şi Barcelona, la doar două, iar în Liga Campionilor, în optimile de finală, urmează un duel dificil contra lui Napoli, cu o manşă decisivă ce va avea loc pe San Paolo. Până la primul joc cu italienii, „Los Blancos” vor avea însă parte de o confruntare dificilă cu Real Sociedad, acasă, pe 29 ianuarie, şi de încă o deplasare la Vigo, o săptămână mai târziu.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...