Simona Halep revine în circuitul mondial

0
Generated by IJG JPEG Library

 

Simona Halep va reveni în circuitul WTA chiar săptămâna viitoare, la turneul de la Sankt Petersburg, a anunţat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase.

„Se duce la Sankt Petersburg şi va juca acolo săptămâna viitoare, aşa mi s-a transmis de către cei de la Federaţie. Este un bun antrenament înaintea meciului cu Belgia din Fed Cup. Apoi fetele vor veni luni la Bucureşti şi vor avea câteva zile de acomodare”, a declarat Năstase pentru ziare.com.

Prezenţa româncei la turneul din Rusia era incertă după problemele la genunchi acuzate de Halep la Australian Open, unde a fost eliminată în primul tur. Constănţeanca a declarat la Melbourne că este posibil să facă o pauză mai lungă pentru a se reface complet. Starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit însă ulterior.

Aflat la a doua ediţie, turneul de la Sankt Petersburg este dotat cu premii în valoare de 710.000 de dolari şi a fost câştigat anul trecut de italianca Roberta Vinci.

Simona Halep n-a participat la ediţia precedentă, la care România a fost reprezentată pe tabloul principal de Monica Niculescu (eliminată în optimi) şi Patricia Ţig (care a fost scoasă din competiţie în în primul tur).

 

Deja ai votat!