Nadia îi ia apărarea lui Năstase

0

Incidentele de la meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie au făcut înconjurul lumii, iar părerile despre comportamentul lui Ilie Năstase sunt împărţite, după ce căpitanul nejucător al tricolorelor a fost şi sancţionat de ITF.

Pus la zid de englezi şi apărat de preşedintele Federaţiei, George Cosac, Ilie Năstase este susţinut şi de buna sa prietenă, legendara gimnastă Nadia Comăneci. În timpul meciurilor de Fed Cup de la Mamaia, „Zeiţa de la Montreal” se afla la Cluj, acolo unde a urmărit din tribune evoluţiile premiate cu medalii ale Cătălinei Ponor, Larisei Iordache şi ale lui Marian Drăgulescu.

Chiar dacă e de acord că Ilie Năstase e responsabil pentru ceea ce a spus, Nadia Comăneci a găsit şi câteva argumente în apărarea fostului mare jucător de tenis. „Ilie este foarte patriot şi câteodată spune lucruri pe care nu le crede cu adevărat. Este doar Ilie şi va fi pentru totdeauna prietenul meu. Evident că Ilie este responsabil pentru lucrurile pe care le scoate pe gură şi cred că este important să păstrezi respectul şi să ai un comportament bun în sport. Va trebui să se descurce cu efectele acestui incident, dar va supravieţui, indiferent ce i se va întâmpla. Toată lumea îl iubeşte pe Ilie în România, tocmai pentru că este Ilie”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit publicaţiei „News and Star”.

 

Deja ai votat!
se încarcă...