Test decisiv pentru jucătorii FC Botoşani

0

 

Leo Grozavu va decide după testul cu Miroslava şi meciul cu ACS Poli Timişoara ce jucători vor fi puşi pe liber la vară.

 

Leo Grozavu îşi va testa elevii, astăzi, pe „Municipal”, într-un amical cu divizionara C, Ştiinţa Miroslava, partida urmând a se disputa cu începere de la ora 17:00 şi nu de la 15:00 cu se stabilise iniţial. Intrarea suporterilor este liberă.

Tehnicianul se va folosi de acest test cu Miroslava urmând a trimite în teren o formulă pe care în linii mari ar putea-o alinia şi la meciul din prima etapă a returului acestui play-out, de luni, 1 mai de la ora 18:00 de pe „Dan Păltinişanu” cu ACS Poli.

Cartonaşele galbene încasate de Gabriel Vaşvari şi Nicolae Muşat în remiza de la Severin cu Pandurii le-au adus acestora suspendarea pentru meciul de luni, 1 Mai, de pe „Dan Păltinişanu”. „Am convingerea că luni la Timişoara, în ciuda absenţelor lui Vaşvari şi Muşat, antrenorii vor fi inspiraţi în alegerea formulei de start care să ne aducă victoria. Soluţii sunt şi toţi trebuie să profite de şansa pe care o au atunci când le vine rândul, când se apelează la ei. Am vorbit cu Leo şi la meciul cu Miroslava va încerca să le dea minute celor care au evoluat mai puţin, dar va încerca să găsească şi soluţiile cele mai bune pentru a suplini lipsa lui Vaşvari şi a lui Muşat. În plus, cred că Leo se va folosi de acest meci şi pentru a vedea dacă se mai poate sau nu baza pe anumiţi jucători şi din vară. Nimeni la FC Botoşani nu e de neînlocuit”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Oficialul botoşănean a spus că în cazul în care echipa nu câştigă la Timişoara nu va mai accepta nicio scuză.

„Nu vreau să mai aud de oboseală, că nu ţine. La mine nu ţine această scuză. Vor pleca cu avionul de la Iaşi, duminică dimineaţă, la 7:30, şi vor face o oră până la Timişoara. Deci nu vor mai avea ca scuză oboseala. Vreau să văd atitudine din partea lor, determinare şi agresivitate, ceea ce nu am văzut la meciul cu Pandurii”, a  adăugat Cornel Şfaiţer.

Partida ACS Poli Timişoara – FC Botoşani, meci contând pentru prima etapă a returului acestui play-out va avea loc luni de la ora 18:00, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

 

Deja ai votat!
se încarcă...