Sepsi vine după puncte la Botoşani

0

Conştienţi că nu le va fi uşor, Hadnagy şi Fülöp speră să obţină măcar un punct pe „Municipal”.

 

Foştii jucători ai FC Botoşani, Attila Hadnagy şi István Fülöp, sunt convinşi că şansele nou-promovatei de a pleca cu un rezultat pozitiv de pe „Municipal” sunt minime. Cu toate acestea, Hadnagy şi Fülöp cred că echipa la care evoluează poate să se menţină în prima ligă în acest sezon. „E clar că pornim cu şansa a doua. Suntem o echipă nouă, care abia acum, în acest sezon şi-a făcut debutul la Liga I. FC Botoşani are deja patru sezoane consecutive în prima ligă, a început al cincilea, şi e mai experimentată. Eu zic că va fi un meci frumos, dar foarte greu pentru noi, pentru că FC Botoşani e o echipă foarte bună. Acasă, Botoşaniul a jucat mereu agresiv în sensul bun al cuvântului, o echipă arţăgoasă şi ştiu la ce să mă aştept. Venim cu un moral bun după victoria cu Juventus şi vrem să ne jucăm şansa. Pentru noi, orice meci în Liga I e o sărbătoare. Cred că va fi un fotbal frumos. Noi nu am jucat încă un fotbal frumos. Noi jucăm pentru puncte acum. Sincer ne-am mulţumi cu un punct. La Botoşani ar fi de aur. Dacă am lua trei ar fi o mare surpriză”, a declarat Attila Hadnagy.

 

Atac la Leo Grozavu

 

Atacantul nu a ezitat să trimită săgeţi spre Leo Grozavu afirmând că gruparea locală arată sub conducerea lui Costel Enache mult mai bine decât în sezonul trecut. „Botoşaniul mi se pare că joacă mai relaxat, e o echipă mai bună decât anul trecut”, a conchis Hadnagy.

 

Fülöp: „Venim să ne jucăm şansa”

 

Cu toate că s-a arătat surprins de victoria botoşănenilor pe Naţional Arena contra celor de la Dinamo, István Fülöp susţine că FC Botoşani a avut mereu un start bun de campionat, motiv pentru care în acest meci s-ar mulţumi şi cu un punct. „E greu pe «Municipal». Venim să ne jucăm şansa, însă va fi foarte greu. FC Botoşani stă bine. De fapt tot timpul în fiecare campionat FC Botoşani a început bine. M-aş mulţumi cu un punct. Uşor-uşor facem o echipă bună şi eu zic că vom avea şanse să rămânem în Liga I. Multe echipe au început foarte prost campionatul şi cred că vom rămâne în Liga I”, a declarat István Fülöp.

Partida FC Botoşani – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va avea loc vineri de la ora 18:30, jocul urând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

Deja ai votat!
se încarcă...