Becali începe să-l critice pe Dică

0

FCSB şi Viktoria Plzeň au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Vicecampioana Românei a început slab ambele reprize, însă apoi a reuşit să reintre în joc şi să îşi creeze ocazii bune de gol. FCSB a fost condusă de două ori, prin golurile marcate de Michael Krmencik (minutul 23) şi Jan Kopic (minutul 53), dar a revenit de fiecare dată, prin reuşitele lui Constantin Budescu (minutul 37) şi Filipe Teixeira (minutul 61).

Imediat după meci, Gigi Becali a început să-l critice pe antrenorul Nicolae Dică, arătându-se nemulţumit de jocul echipei sale. „Dică e antrenorul meu… Vom vedea mai încolo ce va fi. Îl iubesc ca om. Până acum a câştigat două meciuri în Liga I şi suntem pe primul loc. Dar meciurile astea le-am câştigat pe valoarea echipei. Nu jucăm nimic şi nu pasăm… Vreţi să vă spun concluzi? Eu, Gigi Becali, sunt vinovat pentru că nu am luat fundaş central şi l-am luat pe Larie. A greşit şi Dică. Dacă ai 2-2, bagă-l pe Man. Aici a greşit. Dacă ai 2-2 şi vrei să dai gol, îl bagi pe Man. N-am nimic cu Achim, dar nu o să-l mai vedeţi. Problema este şi Achim… cum să mai marchezi dacă nu ai om acolo? Dacă nu este de Steaua, nu este. Am uitat de el, că altfel îl dădeam”, a declarat Gigi Becali.

Finanţatorul FCSB l-a criticat şi pe Gabriel Enache, deopotrivă cu antrenorul său. „Nu avem fundaş lateral, nu-l avem pe Pleaşcă? Nu e în graţiile lui Dică? O să fie. Eu am spus că nu mă bag niciodată. Când e vorba de bani şi de echipa mea, nu pot să las aşa”, a mai spus Becali.

Nicolae Dică a refuzat să comenteze afirmaţiile patronului. „Presiune există mereu. Mereu am discuţii cu dânsul şi nu vreau să comentez ce declară el în presă. Discuţiile le avem în particular şi nu vreau să intru într-o polemică”, a spus Dică.

FCSB speră să învingă în meciul retur de pe 2 august, chiar dacă cehii au prima şansă la calificare.

Deja ai votat!
se încarcă...