Dinamo, sigură pe victorie la Botoşani

0

Vasile Miriuţă nu concepe ca dinamoviştii să se împiedice pe Municipal”.

 

Vasile Miriuţă a anunţat după prima sa victorie pe banca lui Dinamo, scor 3-0 cu Juventus, în prima etapă a returului Ligii I, că obiectivul său este de a obţine toate cele trei puncte în meciul de pe „Municipal”, cu FC Botoşani, în meciul de luni, de la ora 20:45.

Miriuţă a dezvăluit că îşi doreşte ca echipa sa să nu mai părăsească zona de play-off până la finalul campionatului. „Ne dorim să nu mai ieşim din zona de play-off. Obiectivul nostru e să fim în primele şase. Trebuie să rămânem modeşti. În etapa viitoare vom juca cu FC Botoşani, dar mergem acolo să câştigăm”, a declarat Vasile Miriuţă.

Misiunea dinamoviştilor nu va fi deloc una uşoară, jucătorii FC Botoşani fiind decişi să facă meciul sezonului în faţa „alb-roşilor” şi să se distanţeze la şapte puncte de aceştia.

De altfel, Bogdan Unguruşan, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul grupării pregătite de Costel Enache, a declarat că partida cu Dinamo este cea mai importantă a sezonului pentru botoşăneni.

„Din punctul meu de vedere, este cel mai important meci al sezonului pentru noi. Afirm acest lucru, pentru că, în cazul unei victorii, ne distanţăm decisiv de Dinamo la şapte puncte. Ori în condiţiile în care Viitorul are cu CFR şi peste două etape Dinamo joacă un meci direct cu Viitorul, noi putem profita din plin, mai ales că vom juca şi la Sepsi şi ne putem asigura cele trei puncte. De aceea spun că dacă batem Dinamo putem să luăm o opţiune decisivă pentru play-off”, a declarat Bogdan Unguruşan.

Pe lângă dorinţa botoşănenilor de a câştiga cele trei puncte, dinamoviştii se luptă şi cu istoria, ultima lor victorie în deplasare împotriva unei echipe din Moldova fiind în urmă cu aproape ani, fiind obţinută împotriva Oţelului, echipă care nu mai există în prima ligă.

Partida FC Botoşani – Dinamo, meci contând pentru runda a XV-a a Ligii I va avea loc luni, de la ora 20:45, pe Stadionul „Municipal”, meciul fiind transmis de Digi Sport, Telekom Sport şi Look.

 

Deja ai votat!
se încarcă...