Meci cu miză uriaşă pe Municipal

0

FC Botoşani şi Dinamo vor intra azi, pe teren, cu gândul de a obţine toate cele trei puncte şi a păstra şansa de a juca în play-off.

 

FC Botoşani va primi în această seară, de la ora 20.45, pe „Municipal” vizita formaţiei Dinamo Bucureşti. Miza celor trei puncte puse în joc este una uriaşă. Dacă elevii lui Costel Enache îşi permit luxul unui rezultat de egalitate, dorinţa declarată a botoşănenilor fiind în primul rând de a menţine diferenţa de patru puncte, care îi separă în acest moment de „câini”, în schimb bucureştenii sunt obligaţi să câştige. Asta, deoarece victoria obţinută sâmbătă, de Viitorul, pe teren propriu, cu CFR Cluj a scos Dinamo de pe locurile de play-off, câinii fiind în acest moment pe locul 7, cu 20 de puncte.

Tehnicianul botoşănean, Costel Enache, se aşteaptă la un meci foarte greu şi a spus că, în opinia sa, niciuna dintre cele două echipe nu porneşte cu statutul de favorită.

„Este un meci important, dificil, însă nu este unul final şi nu trebuie să  punem multă presiune, pentru că nici asta nu-şi are rostul. În meciul cu Dinamo cred că plecăm de la o egalitate incredibilă, avem şi noi atuurile noastre, însă şi Dinamo are un lot peste media campionatului”, a declarat Costel Enache.

În acest joc principalul botoşănean ar putea miza pe formula Cobrea- Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat- Bordeianu, Tincu- Roman, Moruţan, Buş- Popa.

Partida FC Botoşani- Dinamo, meci contând pentru etapa a XV-a a Ligii I va avea loc luni, de la ora 20.45, jocul fiind transmis în direct de Digi, Telekom Sport şi Look.

Puse în vânzare de joi, biletele pentru acest meci au preţul de 25 de lei atât la tribune, cât şi la peluze şi pot fi achiziţionate de suporteri începând cu ora 09:00 până la startul partidei.

 

– Cristian PRISACARIU

cprisacariu@monitorulbt.ro

 

Deja ai votat!