Simona Halep începe Turneul Campioanelor

În primul său meci din competiţia din Singapore, românca va evolua contra Carolinei Garcia, jucătoare care a învins-o în finală, la Beijing.

 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial și principala favorită, va juca azi primul meci din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore, contra franțuzoaicei Caroline Garcia (N. 8), de la ora 14,30 (ora României). După partida Halep-Garcia va avea loc și celălalt meci din prima etapă a Grupei Roșii, între Elina Svitolina (Ucraina/N. 5) și Caroline Wozniacki (Danemarca/N. 6).

Românca promite să-şi ia revanşa în faţa Carolinei Garcia după eşecul din finala de la Beijing. Sportiva din Franţa a învins-o în chiar primul ei meci ca lider mondial.

„Am fost un pic consumată emoţional, un pic obosită după ziua aceea nebună. A fost greu să mă mai concentrez, dar ea a jucat un tenis destul de solid, a jucat bine, a fost încrezătoare că poate să câştige. Eu am fost un pic mai moale, însă cred că luni va fi un meci diferit, este primul meci al turneului, nu este o finală”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Dacă românca este singura dintre cele opt jucătoare calificată pentru a patra oară consecutiv la această competiţie, pentru sportiva din Franţa este o permieră. Garcia a profitat de retragerea britanicei Johanna Konta, accidentată la picior, şi a prins ultimul bilet pentru Singapore.

„Va fi cu siguranţă dificil să joc contra ei, dar sunt pregătită, mă simt bine fizic şi abia aştept să intru în teren”, promite Simona Halep.

Jucătoarea română este convinsă că fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi ca o finală, potrivit site-ului WTA.

 

Deja ai votat!