FRF păstrează rezultatul din teren la meciul Sepsi – Astra

0

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a respins ieri contestaţia formulată de echipa Astra Giurgiu după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a XIV-a a Ligii I, astfel că giurgiuvenii nu câştigă partida la „masa verde”. „Respinge excepţia necompetenţei materiale invocată din oficiu. Respinge sesizarea ca fiind neîntemeiată”, se arată în documentul oficial al Comisiei postat pe site-ul LPF.

Oficialii cluburilor de fotbal Astra Giurgiu şi ACS Sepsi Sfântu Gheorghe s-au aflat într-un război al declaraţiilor după ce nocturna Stadionului „Tineretului” din Braşov, pe care s-a desfăşurat, pe 15 octombrie, meciul direct din etapa a XIV-a a Ligii I, s-a defectat de două ori în timpul partidei.

Astra a depus contestaţie după meci, iar antrenorul giurgiuvenilor a reacţionat pe Facebook după ce a citit că arbitrul partidei, George Rădulescu, ar fi scris în raport că instalaţia de nocturnă a funcţionat perfect. „Hahahaha! Astra nu are nevoie de acele două puncte pentru a intra în play-off, va intra oricum, pentru că are potenţialul necesar, dar e fenomenal până unde pot merge lucrurile! Bine că nu a scris că nocturna era atât de puternică, încât ne orbea pe toţi”, a scris Iordănescu pe reţeaua de socializare.

Clubul covăsnean a dat publicităţii, tot pe Facebook, o scrisoare deschisă, semnată de vicepreşedintele Kertész Dávid, în care critică atitudinea oficialilor de la Astra.

Partida de la Braşov din octombrie, încheiată cu scorul de 0-0, a fost întreruptă în minutul 25, pentru circa 12 minute, dar nocturna s-a stins şi în pauza partidei, întârziind reluarea reprizei secunde. Probleme cu instalaţia de nocturnă a stadionului din Braşov au fost şi la meciul dintre Sepsi şi FCSB, din etapa a XIII-a.

Deja ai votat!