Jucătorii FC Botoşani cred în calificarea în sferturile de finală ale Cupei României!

1

Jucătorii FC Botoşani sunt convinşi că vor accede în fazele superioare ale Cupei României. Eduard Pap, eroul echipei în meciul cu CFR Cluj, a declarat că este pregătit din nou de penalty-uri în cazul în care se va ajunge acolo.

„Sperăm să ne calificăm mai departe, indiferent că sunt 90 sau 120 minute. Nu am emoţii, până la urmă asta este meseria noastră şi trebuie să o facem cât mai bine. Nu ştiu ce jucători vor juca la Viitorul, nici nu trebuie să ne intereseze. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, cum am făcut şi până acum. Este un obiectiv Cupa şi cred că putem ajunge în finală. Nu ştiu sigur dacă voi fi titular, Mister decide, când va apela la mine eu voi fi pregătit. Nu este o surpriză parcursul nostru, deja am demonstrat”, a declarat Eduard Pap.

La rândul său, Răzvan Oaidă a afirmat că atât el cât şi coechipierii săi sunt deciţşi să facă un meci mare cu Viitorul pentru a ajunge în sferturi şi a spus că în opinia sa, FC Botoşani pleacă cu prima şansă în acest meci.

„Cred că va fi un meci un destul de dificil chiar dacă vor aborda partida cu jucători mai tineri. Îi cunosc foarte bine, sunt jucători talentaţi şi cu siguranţă vor avea o dorinţă foarte mare pentru a demonstra. Sperăm să facem o figură frumoasă şi să ne calificăm mai departe. Eu cred că plecăm cu prima şansă, suntem o echipă bună şi am demonstrat atât în campionat şi în cupă. Sperăm să terminăm în timpul regulamentar. Din punct de vedere fizic mă simt pregătit. Sper să joc şi să îmi fac treaba foarte bine. Mă bucur că am debutat ca titular într-un meci cu Craiova în care am luat cele trei puncte”, a declarat Răzvan Oaidă.

Deja ai votat!
se încarcă...