Jucătorii FC Botoşani au pus gând rău FCSB: „VOm fi foarte agresivi!”

Jucătorii FC Botoşani, Nicolae Muşat şi Alberto Cobrea, au declarat că FCSB va avea parte de un meci infernal duminică la Botoşani în etapa a XXI-a a Ligii I. Muşat a spus că atât el cât şi coechipierii săi vor fi mai agresivi ca oricând în încercarea de a obşine prima victorie din istorie contra FCSB.

Adevărul e că e cam groasă gheaţa la ceea ce priveşte meciurile cu FCSB. Sperăm să obţinem cel puţin un punct duminică şi să acumulăm puncte în acestă luptă pentru accederea în play-off. Ne-am uitat la toate meciurile pe care le-am putut vedea pentru că avem de studiat, de văzut adversarii şi clar că cei de la Iaşi au făcut un meci în care s-au autodepăşit în acea partidă cu FCSB. Agresivitatea este unul din principalele atuuri ale echipei noastre şi nu de acum ci de mai mult timp şi toată lumea care a venit la Botoşani recunoaşte acest atu. Sperăm să devenim mai agresivi în sensul bun al cuvântului, nu vrem să pară că e o vreme de război sau cum am mai auzit alte declaraţii spuse prin presă. Aici toată lumea a fost bine primită, respectată dar în teren fiecare îşi câştigă pâinea cum ştie mai bine. Ne aşteptăm la un teren greu cum a fost cel cu Viitorul, nu ştiu dacă ne avantajează”, a declarat Nicolae Muşat.

La rândul său, goalkeeperul Alberto Cobrea, fost şi el în trecut la Dinamo, a declarat că declaraţiile lui Gigi Becali dinaintea meciului nu au destabilizat vestiarul şi a spus că Botoşaniul este mai montată ca oricând pentru un succes.

În ultimul timp a început să se pună presiune pe noi dar suntem o echipă foarte echilibrată, cu experienţă foarte mare, care ştie să gestioneze bine situaţia. E o presiune pozitivă şi trebuie să demostrăm că lucrurile acestea sunt adevărate şi nu este o chestie doar de presă. FCSB au jucători care invididual au calităţi foarte bune mai ales la aceste faze fixe, important e să fim noi concentraţi 100% şi să gestionăm noi bine fazele şi ocaziile lor”, a spus Cobrea.

Deja ai votat!