Cornel Şfaiţer: “Băieţii au puterea de a câştiga la Giurgiu!”

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a declarat că echipa pregătită de Costel Enache are forţa de a câştiga meciul de vineri din runda a XII-a a Ligii I cu Astra Giurgiu.

Oficialul grupării locale susţine că în ciuda celor două eşecuri cu Chiajna şi FCSB, ambele pierdute cu scorul de 3-0, atmosfera în vestiar este bună, iar jucătorii sunt decişi să facă un meci mare la Giurgiu şi să treacă peste cele două înfrângeri.

Jucătorii sunt conştienţi de importantţa mecului cu Giurgiu. Am mare încredere că vom reuşi un rezultat bun vineri pe terenul Astre. Dacă la Chiajna am pierdut fără drept de apel cu 3-0 meciul cu Concordia, în schimb înfrângerea cu 3-0 suferită cu FCSB mi se pare total nedreaptă. După aspetcul jocului chiar nu meritam să pierdem cu FCSB. A fost acel gol din off-side după care totul s-a năruit. Sunt convins că dacă am fi intrat la cabine cu 0-0 altul ar fi foist rezultatul şi jocul în repriza a doua. E o înfrângere care doare, însă nu avem timp să ne plângem. Trebuie să strângem rândurile şi să ne întoarcem de la Giurgiu cu punct sau puncte”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Înaintea jocului de vineri de la Giurgiu, FC Botoşani coupă lopcul 4 cu 35 de puncte. Cu un rezultat pozitiv în acest meci, botoşănenii ar ierna pe loc de play-off şi ar da asaltul final în primăvară pentru a accede în premieră în play-off-ul Ligii I.

Deja ai votat!