Acţionarii FC Botoşani: „Ne-am bătut singuri!”

Acţionarii FC Botoşani au digerat cu greu eşecul de la Giurgiu cu Astra, scor 2-1.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a declarat că înfrângerea de la Giurgiu este una nemeritată. Şfaiţer crede că elevii lui Costel Enache s-au bătut singuri şi spune că echipa are forţa de a se redresa şi de a obţine calificarea în play-off.

„Am pierdut pe mâna noastră! Să controlezi meciul de o asemenea manieră, să ai atâtea ocazii şi nu eşti în stare… Am irosit atâtea ocazii şi am luat un gol de râsul, râsului. Ne-am bătut singuri. Şi un punct era bun. Îi ţineam pe Astra în spatele nostru. Să-i vedem dacă sunt în stare să redreseze corabia. Este incredibil, avem trei jocuri în care nu am obţinut nimic. În acest meci am avut 60 de minute un om în plus. Era un meci de câştigat! E clar că ne trebuie un atacant. Mai avem patru meciuri şi cred că ne trebuie mai mult de şase puncte pentru a fi în play-off”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

La rândul său, Valeriu Iftime, finanţatorul grupării botoşănene a pus înfrângerea de la Giurgiu cu Astra pe seama ghinionului.

„De data asta am avut mare ghinion. Dacă joci fără vârf de atac, nu poţi face nimic. Dacă aveam vârf de atac marcam cel puţin două goluri. Nu poţi juca fără vârf de atac. Şi fără Moruţan e complicat.  De acum timp de o lună se va spune că nu am depăşit Astra care nu a fost peste noi. Suntem într-o situaţie dificilă şi intrăm în şi mai mare frică. Nu suntem în stare să gestionăm momentele importante”, a declarat Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani.

 

Deja ai votat!