Adi Mutu dat afară de FC Voluntari după ce s-a salvat de la retrogradare!

0

Scandal imens la FC Voluntari. finalul plin de emoții pe care ilfovenii l-au trăit pe finalul sezonului trecut, în care s-au slavat de la retrogradare la 11 metri în barajul cu Chindia Târgoviște, s-a lăsat cu urmări.

Pus de Consiliul de Administrație (CA) al clubului să-l demită pe Adrian Mutu, tehnician pe care l-a adus la club în locul lui Claudiu Niculescu în parte a adoua a play-out-ului ediției trecute a Ligii i, Dan Leasă, președintele clubului și-a prezentat la rândul său demisia.

Să se înțeleagă bine. Dan Leasă şi-a dat demisia, nu a fost dat afară. În urma unei şedinţe în Consiliul de Administraţie s-a decis să-l schimb pe Adi Mutu din funcţie. Nu am fost de acord şi mi-am dat şi eu demisia. Ce voi face? Plec în vacanţă, soţia e cea mai fericită. Am neglijat familia, afacerile, prietenii…Mi-aş dori să mă duc la Rapid, dacă au nevoie de serviciile mele, eu voi fi alături cu tot sufletul. L-am anunţat pe Mutu, a rămas şi el surprins. A avut obiectiv salvarea de la retrogradare, nimic mai mult. Avea contract pe un an şi jumătate…Pe mine nu ştiu cine mă înlocuieşte. Adi Ilie o să fie manager la echipa mare, se ocupă de transferuri, răspunde de jucătorii aduşi. Eu trebuia să fiu la echipa a 2-a, a 4-a, iar decilziile le lua Adi Ilie şi nu am fost de acord”, a declarat Dan Leasă la Digi Sport.

Cel mai probabil, locul lui Adi Mutu pe banca ilfovenilor va fi luat de Constantin Gâlcă, tehnician agreat de Adi Ilie.

+0 -0
se încarcă...