Rivalii din Copou se reunesc fără nume sonore

0
Meciul de fotbal Dinamo - Pandurii Targu Jiu (Pandurii Tirgu Jiu), scor 2-3, etapa 24, liga 1, retur, campionat 2013-2014, desfasurat pe stadionul Dinamo, in Bucuresti. 22.03.2014

Flavius Stoican, antrenorul principal al CSM Poli Iași a sunat astăzi adunarea în Copou.

Jucătorii moldoveni se vor prezenta la stadion la ora 17:30 după care vor da drumul startului pregătirilor în vederea noului sezon competițional care va debuta pe 22 iulie.

Faţă de sezonul trecut i-am pierdut pe Qaka, pe care l-am vândut la FCSB, Jo, care a revenit la Şerif Tiraspol după împrumutul de un an şi Kelava, care şi-a reziliat contractul. Platini a fost mult timp la echipa naţională a ţării sale, a discutat cu conducerea clubului şi a fost învoit. Vom analiza situaţia lui, pentru a stabili când va reveni la echipă. În rest, vineri seară, la stadion trebuie să fie prezenţi toţi jucătorii pe care m-am bazat sezonul trecut. Deocamdată, nu renunţăm la nimeni” a declarat Flavius Stoican, antrenorul principal al CSM Poli Iași.

La capitolul noutăţi, tehnicianul formației din Copou a dezvăluit numele spaniolului Adria Gallego, care a jucat anul trecut la o formaţie din ţara natală care a retrogradat în liga a patra.

+0 -0
se încarcă...