Cătălin Flutur: „Îl rog pe Cornel Șfaițer să revină asupra deciziei!”

1

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani nu a rămas indiferent la situația tensionată de la FC Botoșani, situație creată după ce Cornel Șfaițer a anunțat că-și ia mâinile de pe club și că renunță să se mai implice în vreun fel în activitatea fotbalului botoșănean.

Conștient că fotbalul e un mare vector de imagine și că, până la urmă, e una din puținele bucurii ale botoșănenilor, primarul a făcut un apel public la factorii de decizie ai echipei și la Șfaițer, omul de care se leagă istoria fotbalului local al ultimelor două decenii la reconciliere.

Primarul speră ca în scurt timp, Cornel Șfaițer să revină la FC Botoșani iar echipa să nu ajungă o candidată la retrogradare. Edilul a recunoscut că la puțin timp după ce Șfaițer a anunțat public că renunță la fotbal i-a cerut personal să revină asupra deciziei, lucru care l-a făcut și public.

„Știam de la Cornel că va pleca. M-a sunat și mi-a spus înainte de a face public ceea ce intenționează. Am încercat să-l conving să rămână. Poate e vorba doar de o pauză. Cu doi-trei ani înainte de a intra în divizia A, atât Cornel Șfaițer cât și Valeriu Iftime au vrut să renunțe. Am insistat să rămână, i-am convins să se răzgândească. Eu mi-am dorit să avem și noi fotbal de divizia A. Dacă nu erau ei, nu aveam fotbal de divizia A. Eu o să-i rog pe cei de la club să rămână cu picioarele pe pământ iar pe Cornel îl rog să se întoarcă. Pare să fie o problemă”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

+0 -0

1 COMENTARIU

  1. Dl . SFAITER este un om de pus la rana , chiar si interventiile in presa asa il caracterizeaza , cauta solutii impaciuitoare si crede in bunatatea si normalitatea oamenilor , insa nu toti au aceiasi optica iar in ultima perioada ochiul dracului predomina in toate , inclusiv in religia lui BECALI si gasca sa simpatizanta . Probabil SFAITER nu poate inghitii prostia , aroganta , fermitatea ideilor timpite , si prefera onorabil sa se retraga din fotbal .

se încarcă...