Costel Enache: „Sunt jucători care deși inițial au spus că ni se alătură au renunțat la colaborarea cu noi!”

0

Costel Enache are în acest moment sub comanda sa un lot format din 22 de jucători din care doar 13 rămași din sezonul trecut, aceștia fiind Cobrea, Pap, Brânză, Burcă, Miron, Dumitraș, Fulop, Rodriguez, Oaidă, Piftor, Golofca, Chitoșcă și Serediuc.

Lor li s-au adăugat Alex Pop, Marian Târșa, Claudiu Juncanaru, Vasile Chirilescu, Alex Corban și Andrei Chindriș, toți jucători sub 21 de ani dar și un brazilian la care foarte probabil se va renunța. Nu au venit la reunire Lorand Fulop și Mihai Roman, ambii fiind învoiți.

În ceea ce îl privește pe Mihai Roman, lucrurile nu sunt clare, el având oferte din străinătate, iar astăzi lotului i s-a alăturat fundașul Andrei Patache care este liber de contract și care ar putea semna un angajament valabil cu gruparea locală.

„A fost o vacanță binevenită, aveam cu toții nevoie de puțină relaxare, de a găsi surse de a ne încărca energiile și să plecăm cu încredere la noul drum. Avem mai mulți de paisprezece jucători la reunire dar mulți dintre ei cu care am avut contact au refuzat ba România, ba contactul cu Botoșani deși inițial și-au exprimat acordul de a veni probabil au fost alte oportunități sau alte lucruri care au făcut să renunțe la colaborarea cu noi. Avem în plan și jucători români dar sincer soluțiile mai ieftine sau mai la îndemână sunt cu jucătorii din străinătate. Nu vorbim de brazilieni, argentinieni ci de jucători care trăiesc în același mediu cu noi, zonă apropiată, campionat asemănător cu al nostru, nu jucători care să vină cu cultură diferită și să aibă nevoie de adaptare foarte mare”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

+0 -0
se încarcă...