Valeriu Iftime face parte alături de Gică Hagi și Răzvan Burleanu din cea mai nouă Comisie înființată la FRF!

0

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunțat că din acest sezon în cadrul FRF va activa Comisia pentru Fotbal Profesionist.

Președintele FRF a spus că această comisie de fotbal profesionist „a fost gândită pentru a crea un spaţiu de dezbatere”.

„E o comisie consultativă, pentru că deciziile se iau la nivel de Comitet Executiv. În acelaşi timp, dacă vrei să iei decizii importante pe ceea ce înseamnă Liga I, atunci ai şi Adunarea Generală a LPF. Astfel încât colegii noştri de la LPF să nu se simtă ofuscaţi că avem această Comisie de fotbal profesionist. Obiectivul este să creăm un spaţiu de dezbatere pentru prima oară în România unde să îi avem implicaţi pe patroni, deţinătorii de drepturi TV şi alţi oameni care pot contribui, fie că e vorba despre reprezentanţi ai unor firme de audit, ai sindicatului fotbaliştilor sau de Rodion Cămătaru, care poate împărtăşi din experienţa lui de fost jucător”, a declarat preşedintele FRF.

Burleanu a spus că dintre cei 13 membri nominalizaţi singurul care a refuzat să facă parte din Comisia pentru fotbal profesionist a FRF este preşedintele LPF, Gino Iorgulescu.

Printre cei care au acceptat însă să facă parte din această Comisie se numără finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime! De asemenea, printre cei care au acceptat se numără şi antrenorul grupării FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a acceptat.  În afara lui Iftime și Hagi din această Comisie mai fac parte Răzvan Burleanu (preşedintele FRF), Mihai Rotaru (Club Sportiv U Craiova), Marian Băgăcean (CFR Cluj), Radu Ienovan (Ripensia Timişoara), Mircea Şai (RCS-RDS), Constantin Mocanu (Pro TV), Ovidiu Ghiman (Telekom), Adrian Tomşa (Clever Media), Cristian Iliescu (BDO), Rodion Cămătaru (fost internaţional român), Emilian Hulubei (AFAN).

+0 -0
se încarcă...