Avântul Albeşti, şanse reduse la promovare după înfrângerea de acasă cu Gauss Bacău!

0

 

Campioana judeţului Botoşani a pierdut turul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, în faţa formaţiei Gauss Bacău şi are şanse mici de a mai promova în cel de-al trilea eşalon valoric al fotbalului românesc.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuț Furtună, în minutul 63.

Victoria băcăuanilor a fost una mritată. Adversarii, la care evoluează printre allţi jucători cu vechi state la liga a II-a şi a III-a şi fostul atacant al FC Botoşani, Gabriel Boghian, au dat dovadă de mult mai multă maturitate în joc şi prin victoria obţinută au prima şansă la promovare.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ionuţ Furtună în minutul 63. Elevii lui Cătălin Chirilă au încercat să revină dar Alin Melesteu a ratat egalarea cu şapte minute înainte de final.

În acest meci, Cătălin Chirilă a mizat din primul minut pe formula Brașoveanu, I. Florea, Ionescu, Guriță, Mreană, Melinte, Letos, Maxim, Paiu, Șuiu, Galan.

Partida s-a încheiat cu victoria formației Gauss Bacău care a făcut un pas mare către promovare. Returul este programat sâmbăta la Bacău, pe stadionul Letea.

 

+0 -0
se încarcă...