Şfaiţer surprins de decizia acţionarilor de a-l numi director sportiv pe Croitoru: „Mai nou din iarbă se trece direct conducător număru unu!”

1

Cornel Şfaiţer, fostul preşedinte al FC Botoşani a recunsocut că înainte de a-şi anunţa retragerea de la echipă a fost surprins de decizia Consiliului Director de a-l numi în funcţia de director sportiv al clubului pe Marius Croitoru.

Şfaiţer a spus că în momentul în care era implicat în viaţa echipei şi-a dat acordul pentru venirea lui Croitoru în club pentru că era vorba ca acesta să ocupe funcţia de antrenor secund şi să facă parte din staff-ul lui Costel Enache.

Ulterior însă, Cornel Şfaiţer a dezvăluit că acţionarii au decis ca Marius Croitoru să-i ia locul lui Anton Heleşteanu.

Fostul preşedinte a spus că nu se poate pronunţa vis-a-vis de capacităţile manageriale ale lui Marius Croitoru.

Eu îl cunosc bine ca fotbalist. Nu-i ştiu capacităţile manageriale, dar eu îl cunosc bine ca fotbalist. Când a venit el director sportiv era Tony (n.r. Anton Heleşteanu), un tip echilibrat căruia nimeni nu are ce să-i reproşeze, un tip curat, cu care am lucrat foarte bine, am făcut un scouting bun. Eu îl vedeam pe Tony în continuare director sportiv şi asta am şi spus-o în Comitetul Director! S-a găsit această variantă la început cu Marius Croitru antrenor secund şi eu am fost de acord. Între timp lucrurile s-au schimbat, şi e decizia lor. La timpul respectiv am fost de acord ca el să fie secund. A fost propunerea mea. Eu îl vedeam şi ca şef de centru la juniori. Trebuie să ai un pic de experienţă când vrei să faci o carieră strălucită în fotbal. Dar după cum bine vedeţi mai nou în fotbalul românesc, din iarbă se trece direct la costum şi cravată , pe bancă, la liga I, conducător numărul unu! Ori eu cred că trebuie făcuţi întâi nişte paşi. S-a găsit această soluţie şi nu vreau să mai comentez nimic vis-a-vis de acest subiect. A fost decizia finanţatorilor şi asta e. Ca manager, Marius Croitoru trebuie să demonstreze”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

se încarcă...