FC Botoşani şi-a luat fundaș central din naţionala statului Curacao cu naţionalitate olandeză!

1

FC Botoşani a realizat cel de-al treilea transfer al verii. După ce i-a înregimentat pe fundaşii Andrei Patache şi Soiledis Aristeidis, care au semnat acorduri valabile pe un an de zile, gruparea locală a semnat un angajament valabil pe doi ani cu fotbalistul cu Kortstam Doriano Marvin.

În vârstă de 23 de ani, fundaşul central care are dublă cetăţenie, fiind olandez dar şi internaţional al statului Curacao, a semnat pe o perioadă de doi ani cu FC Botoșani. În cariera sa, Kortstam Doriano Marvin a mai jucat printre altele la Roda şi FC Eindhoven în Olanda și are trei selecții pentru naționala din Curacao.

Fotbalistul susţine că înainte de a semna cu FC Botoşani a cerut informaţii despre club de la coechipierul său de la naţională, Martinus Quenten, fost atacant la gruparea locală.

Am vorbit cu prietenul meu Martinus. L-am întrebat de condiţiile, de oamenii de aici, de fotbal, de club, de oraş, de toate şi mi-a spus că Botoşaniul e locul potrivit pentru mine, că e clubul care mi se potriveşte cel mai bine acum. Avem mai multe soluţii, inclusiv de la alte cluburi din Europa sau chiar aveam posibilitatea de a rămâne în Olanda însă am ales să vin la Botoşani. Am venit cu inima deschisă şi sper să facem o treabă minunată împreună”, a declarat Kortstam Doriano Marvin.

 

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...