Teja îi ia locul lui Pustai la Mediaş!

0

Cristi Pustai, fostul tehnician al FC Botoşani, a fost înlocuit pe banca tehnică a formaţiei Gaz Metan Mediaş de antrenorul Mihai Teja.

La prezentarea oficială ca tehnician al ardelenilor, Teja a spus că îşi doreşte ca Pustai să rămână lângă echipă în continuare şi să accepte postul de directo tehnic pe care conducerea clubului i l-a propus.

Eu îmi doresc ca Cristi Pustai să rămână aproape de noi. Din punctul meu de vedere va fi un sprijin mult mai mare pentru mine pentru că ştie tot ce mişcă la echipă şi mi-ar fi de foarte mare ajutor. În altă ordine de idei, mie îmi face mare plăcere să lucrez cu tineri, să pot să descopăr cât mai mulţi tineri. Am înţeles că aici la Gaz Metan este un centru de copii şi juniori foarte bine dezvoltat. Vreau să dau mult mai multă încredere şi copiilor care pot veni de la centrul de copii şi juniori”, a declarat Mihai Teja.

După ce a plecat de la FC Botoşani, Cristi Pustai s-a reîntoprs la Mediaş, unde a antrnat în ultimii doi ani, reuşind să îndeplinească obiectivul, salvarea de la retrogradare.

+0 -0
se încarcă...