Remiză albă în primul amical al verii pentru FC Botoşani

0

FC Botoşani a deschis seria jocurilor amicale din această vară cu o remiză albă, 0-0 cu Aerostar Bacău, echipă nou promovată în liga a II-a pregătită de fostul tehnician al echipei Cristian Popovici.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani a mizat în prima repriză a acestui amical, în mare parte pe jucătorii rămaşi în lot din sezonul trecut. Singurele noutăţi au fost cei doi jucători greci care au evoluat pe posturile de fundaş dreapta şi fundaş stânga plus atacantul Alex Pop, venit în probe. În partea secundă, au intrat restul jucătorilor din lot, cu excepţia lui Mihai Roman care abia a venit la pregătire.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Costel Enache a anunţat că deşi i-a folosit pe toţi jucătorii tineri unii dintre ei nu vor merge în cantonamentul din Austria.

Acesta a mizat în acest test pe formula Pap- Karagounis, Miron, Burcă, Aristeidis- Oaidă, Rodriguez- Chitoşcă, Fulop, Golofca- Pop. În repriza a doua în formaţia locală au mai intrat Brânză, Patache, Dumitraş, Chindriş, Chirilescu, Târşa, Piftor, Corban şi Cazacu.

+0 -0
se încarcă...