Tony Heleşteanu, noul director sportiv al lui Dinamo!

Fostul director sportiv al FC Botoşani, Anton Heleșteanu va fi, de la 1 iulie 2018, noul director sportiv al FC Dinamo București. Anunţul a fost făcut public de Alexandru David, președintele Consiliului de Administrație al clubului din Ștefan cel Mare, prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

În vârstă de 48 de ani, fostul arbitru internațional şi-a început cariera de conducător de club în urmă cu 10 ani, ca președinte executiv la FC Vaslui, și a mai fost director general la FCM Tg. Mureș (2011-2013) și director sportiv la FC Botoşani (2013-2018).

Tony Heleşteanu nu şi-a ascuns nicioodată simpatia pentru Dinamo şi a spus că acest pas reprezintă pentru el un vis devenit realitate.

Dinamo reprezintă, pentru mine, împlinirea unui vis de adoslescent, mai exact de a face parte din clubul pe care-l admir și îl susțin. Cunosc și înțeleg foarte bine ce înseamnă istoria și tradiția acestui club. Repet, am această convingere pentru că este o diferență între a cunoaște și a înțelege. După un ciclu de 5 ani la FC Botoșani, unde cred că echipa din Moldova a realizat lucruri importante în fotbal și a ajuns până în cupele europene, mi-am dorit ceva mai mult, o provocare mai mare. Un mesaj pentru suflarea dinamovistă? Pentru mine, Dinamo este Corabia din poezia mea preferată a lui Esenin. După o viață de om, ea nu s-a scufundat, așa cum mulți au vrut în fiecare an”, a declarat Anton Heleşteanu, noul director sportiv al al fiormaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Deja ai votat!