Cătălin Flutur: „Cei de la club trebuiau să facă un program de antrenament. Nu stă cineva în permaneță să-i aștepte!”

3

Cătălin Flutur, edilul municipiului Botoșani a luat apărarea celor de la DSPSA în conflictul cu FC Botoșani și a ținut să precizeze că vina pentru faptul că echipa nu a reușit să se pregătească astăzi aparține reprezentanților clubului care nu au trimis către DSPSA un program de pregătire.

În plus, edilul susține că FC Botoșani nici nu a mai plătit chiria pentru folosirea stadionului și terenurilor de antrenament.

„Ei trebuiau să facă o notificare cu programul de antrenament. Am vorbit săptămâna trecută cu Cătălin Anton să facă un program. Nu stă cineva în permanență să îi aștepte. Sunt lucruri care vor regla. Cei de la FC Botoșani ar trebui sa mai plătească și chiria pentru că au niște restanțe”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

+0 -0

3 COMENTARII

  1. Tot timpul acestei echipe s-a incercat sa i se puna bete in roate .Ba ca n-au platit chirii ,ba ca nu stiu ce.Daca un oras ca Botosani asteapta chirii de la echipa fanion a orasului care e singurul lucru bun in materie de sport avem grave probleme.Daca tot s-a facut baza de antrenament la Stauceni sa joace acolo ,macar pana se mai schimba din politrucii astia unsi politic ,care habar n-au ce-i cu ei.Singura lor pregatire e ca au pupat pe cine trebuie si odata ajunsi pe functii trateaza institutia ca pe mosia primita de la ma-sa

se încarcă...