Valeriu Iftime: „Nu pot să cred că Mecanexul este închis pentru FC Botoșani! E răutate, e prostie, e neînțelegere?”

3

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani a luat ati tu din s după ce Costel Enache nu a putut să susțină antrenamentul de astăzi având în vedere că nu a avut acces la terenul de la Mecanex.

„M-a sunat Costel în urmă cu puțin timp și mi-a spus că pleacă acasă, că nu poate să facă antrenament că e terenul închis. Să nu te lase să te antrenezi, e ceva ce ține de nebuni de legat. În Botoșani fotbalul înseamnă ceva. Nu înțeleg de unde sunt aceste probleme. E o răutate, o prostie, o neînțelegere? Eu am un contract de închiriere, plătesc să ne antrenăm acolo. Nu pot să cred că Mecanexul este interzis primei echipe!”, a tunat Valeriu Iftime.

Cu toate că avea programat un antrenament în această dimineață la Mecanex, Costel Enache, antrenorul principal al echipei s-a văzut nevoit să renunțe la ședința de pregătire deoarece nu a putut intra pe teren. După 20 minute de așteptare în care niciun reprezentant al DSPSA nu a venit să dechidă porțile de acces la terenul de la Mecanex, Enache și jucătorii au făcut cale întoarsă la stadion renunțând la antrenament. Terenul de la Mecanex, ca de altfel și cel de la Victoria se află în subordinea Direcția Servicii Publice Sport și Agrement (DSPSA).

Nu este pentru prima dată când angajații DSPSA au contre cu reprezentanții FC Botoșani, existând o dispută în acest sens și cu echipele de juniori ale clubului.

+0 -0

3 COMENTARII

  1. Până la urmă echipa de fotbal reprezintă orașul. S-a găsit un cur sucit să o facă pe deșteptul. Ba mai are şi susținători, o altă nulitate ajunsă mare smecher de Bt. Ăsta de la dspsa are și pe socru-su tot așa un prostălău, taie și spânzură într-o asociație numai cum îi dictează primăria. Niște drogați de putere.

se încarcă...