Costel Enache: „Felicit jucătorii pentru prestație!”

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a ținut să-și felicite jucătorii după victoria cu scorul de 2-0 obținută pe teren propriu în cea de-a doua etapă a Ligii i contra noupromovatei FC  Hermannstadt.

Tehnicianiil a evidențiat jocul consistent și spectaculos al elevilor săi, feicitându-i pe aceștia pentru și jocul spectaculos avut în fața nou-promovatei, joc care nu i-a dat deloc emoții pentru rezultat.

„Sunt chiar fericit că am putut să oferim celor care au urmărit meciul un spectacol frumos. Un joc dinamic, un joc cu o mentalitate ofensivă, un joc în care ne-am creat foarte multe ocazii de gol. Au apărut și momente interesante în timpul jocului, șuturi frumoase, combinații frumoase. E un factor care poate atrage din nou lumea la stadion. Vreau să-i felicit pe băieți. Am început mai temător jocul dar după minutul 15 nu am simțit echipa în pericol. Am văzut că băieții gestionează foarte bine momentul defensiv și ajung foarte ușor la finalizare. Nici nu știu dacă au avut adversarii două ocazii foarte clare. Au avut una în comparație cu 20 ale noastre”, a declarat Costel Enache.

Deja ai votat!

2 COMENTARII